Scroll ned for at se seneste nyheder lige nu: For fuld udrykning 2024, og OK Sponsoraftale

For fuld udrykning 2024

I weekenden  29. -30. juni gennemførte Zonen i Holbæk med hjælp fra kollegerne i Helsingør og Falck-Museets Venner det store arrangement For fuld udrykning i Oplevelsescenter Nyvang ved Holbæk.

Efter dagene kunne formanden for Zonen Holbæk Peer Kristjansen se tilbage på et vellykket arrangement:

Kære kolleger

En spændende og sjov weekend er overstået. Tak til alle som deltog med godt humør, entusiasme og god skuespilkunst. I gør det godt. Lørdagens gode vejr, og søndagens regn til trods, gennemførtes hele forløbet, begge dage med succes.
Vores venner fra Solrød og Helsingør vil også gerne være med næste år. Også aktørgruppen syntes det havde været sjovt.
Endnu en gang tak for 2 gode dage sammen med jer.

Vi ses på tirsdag.

Med Zone hilsen
Peer


Peer G Kristjansen

Se herunder nogle af Jan-Ole Rasmussens flotte billeder.

Støt Zone-Redningskorpsets Venner, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Zone-Redningskorpsets Venner, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Hvis du bruger OK-appen, så kan du selv tilmelde ZRV. Gå ind i appen. Vælg MIG. Vælg SPONSORSTØTTE. Vælg Zone-Redningskorpsets Venner.

Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Kort her. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og sig, at du gerne vil støtte Zone-Redningskorpsets Venner nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK El
Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frederik Madsen på 40430250 eller info@zone-redningskorpset.dk.

Nytårskur på Danmarks Tekniske Museum onsdag 18. januar 2023

Bliv medlem hos os resten af 2022 for kun kr. 150,00 og få den store bog om Zonen:

Forårsparade hos Zonen på Nyvang 30. april 2022:

Lørdag 30. april 2022 afholdt Zonens Køretøjsgruppe og Flyve-Ambulance-Tjenesten forårsparade i Oplevelsescenter Nyvang. De to grupper var mødt talstærkt op. Desværre havde vi ikke så mange eksterne gæster. Formanden for Køretøjsgruppen Peer Kristjansen kunne oplyse, at VILLUM FONDEN - VELUX FONDEN har givet kr. 250.000 til udvidelse af garagen, og formanden for Zone-Redningskorpsets Venner Frederik Madsen kunne fortælle, at Ellehammerfonden har givet kr. 69.000 til restaurering af Røde Kors ambulancen. Også Zonen fra Danmarks Tekniske Museum deltog i paraden.

Nytårshilsen fra Flyve-Tjenesten 2022:

Medlemshvervning efterår 2021:

SEPTEMBER 2021: Dette tilbud til nye medlemmer blev godt modtaget ved opslag bl.a. på Facebook

Ny hjemmeside august 2021:

AUGUST 2021: Omsider, efter et stort forarbejde og mange overvejelser, blev den nye hjemmeside lanceret til afløsning af foreningens første hjemmeside, der havde omkring 23 år på bagen

Blokvognen færdigrestaureret juni 2021:

JUNI 2021: Efter to års arbejde kan medlemmerne af Zone- og billauget i Oplevelsescenter Nyvang nu afslutte færdigrestaureringen af den originale blokvogn fra Zonen i Rønne. Restaureringen er støttet af VELUX-FONDEN
MARTS 2021: Efter to års arbejde er medlemmerne af Zone- og billauget i Oplevelsescenter Nyvang nu meget tæt på at kunne afslutte færdigrestaureringen af den originale blokvogn fra Zonen i Rønne. Restaureringen er støttet af VELUX-FONDEN