Anvendelse:
Bugservogn til blandede formål som fx. kørsel til mindre redningsopgaver som storm- og vandskade, brandredning, vejhjælp i form af startopgaver og mindre bugseringer, dyreredningsopgaver etc.

Historie:
Zone-Redningskorpset købte af “Danish-American Prospecting Company” efter selskabets forgæves olie-eventyr i Danmark, i 1959 fire brugte vogne af denne type.
Vogn 712 Ford F600 blev ombygget til sprøjte til Nykøbing F., vogn 713 og vogn 714, Ford F250, blev henholdsvis katastrofevogn i Randers og bugservogn i København og på Amager, mens vogn 715, Ford F600, blev kranvogn i Ringsted.
I 1963 blev vogn 714 overtaget af Falck til fortsat stationering på Amager, hvorfra den senere blev udrangeret og overdraget til skovbrandvæsnet under Palsgaard Skovdistrikt. Her blev den fundet – stadig i Zone-bemaling – af Jørgen Nielsen i Maribo, og efter forhandlinger med skovdistriktet blev vognen foræret til Museum for Zone-Redningskorpset i november 1987. Vognen havde været i drift indtil overdragelsen og den gjorde selv turen til Holbæk.

Restaurering:
Vognen var ved modtagelsen meget rustangrebet, og den har derfor stået på museets lager til senere restaurering. Fra maj 2004 til maj 2005 er vognen blev gennemrestaureret af Veteranbil Værkstedet i Øster Lindet.

Æren for at køretøjet er fundet/reddet tilkommer:
Jørgen Nielsen.