Generalforsamlingen blev afholdt den 24. maj 2018. Medlemmerne var mødt fuldtalligt frem: Leif "Fiffer" Hansen, Børge Andersen, Henrik Martinsen, Benny Rasmussen, Peter Lorentzen, Torben Hansen, Uffe Christensen og som dirigent Frederik Madsen
Formandens beretning ved generalforsamling afholdt den 24. maj 2018
 
I året der er gået er vi nået et langt stykke vej med restaureringen af sprøjten. I dag kan den selv køre ud og ind af garagen og med et nymalet karosseri monteret, er den nu ved at tage form til det, der var vores mål da den ankom til Holmegården i efteråret 2012.

Vi har igen i år besøgt reservedelsmessen i Fredericia hvor vi bl.a. fik gummilister til førerhus. Vi fik ligeledes kontakt til en gammel kending som vi tidligere har handlet med, som også er specialist i dynamoer og startere. Han kunne hjælpe os med at tilrette laderelæ til seks volt og skaffede et nyt anker til startmotoren. Det var også hos ham vi fik relæer, kontakter, og samtlige pærer og sikringer til sprøjten.

Køleren har været en tur omkring Kølercentralen i Odense, da det viste sig at den var utæt.

Det er lykkes os at finde et kraftudtag der passede sammen med gearkassen. Igennem en del bekendte fandt vi frem til et kraftudtag som befandt sig i Holland hos John Moesker. Vi var så heldige at John, sammen med nogle kammerater, skulle besøge Danmark i august måned og lovede at besøge os med kraftudtaget. Det viste sig til alt held, at det var med det rigtige tandsæt, som passede til gearkassen.

I forbindelse med hollænder besøget fik vi talt om andre mangler vi havde på sprøjten, bl.a. en forkromet pynteliste til front på kølergitteret og et dertil hørende Bedford emblem. Senere har John Moesker henvendt sig og han kan nu tilbyde os begge dele både pyntelisten og emblemet. Vi er så heldige at han endnu engang skal besøge Danmark til august og har lovet at komme forbi.

Forsæderne har vi fået om polstret, da de var meget medtaget.

Der blev købt stof ind til himlen i førerhuset som vi selv har monteret, med et fint resultat.

Vi har i år fået tilbudt at afholde ZRV`s generalforsamling og arbejder nu frem til at modtage foreningens medlemmer den 30. juni og håber på godt vejr.

De traditionelle arrangementer med Julefrokost og Nytårsparole har vi gennemført og jeg vil i den forbindelse takke Anne og Torben for at de endnu engang ville afholde julefrokosten hjemme hos dem i Elmegade, hvor vi sammen med vores hustruer igen kunne nyde de mange hjemmelavede juleanretninger.

Vi fik i den forbindelse indviet de nye Zonekasketter, som vi havde modtaget fra ZRV.

Til slut vil jeg sige tak for samarbejder i år, og konstaterer at vi har været præsenteret for en del forskellige opgaver i løbet af året. Der har været opgaver som vi ikke havde forventet komme, her tænker jeg bl.a. på den utætte køler og det defekte anker i starteren. Vi har oplevet opgaver som er blevet løst på grund af jeres gode netværk og gode talegaver. Men jeg tænker ikke mindst på de mange opgaver som i selv har fundet løsningerne på, og som har gjort at vi er nået så langt som vi er i dag, det skal i have ros for.

Tak for i år

Formand Børge Andersen