Formandens beretning ved generalforsamling afholdt den 19. april 2023 på Holmegården

 

I min formandstale 22/23 vil jeg starte med at fortælle om et par rigtig gode begivenheder, vores forening har oplevet her i det nye år.    

I februar måned hentede jeg de sidste malervarer hos Pyrosan (malerfirma i Grønnemose.)      

I den forbindelse var det tid til at få afsluttet og afregnet hvad vi skyldte for det arbejde, de havde udført på påhængssprøjten.

Jeg blev glædelig overrasket da Dennis, (medejer af Pyrosan) fortæller mig, at de ville forære os arbejdet/opgaven, uden beregning, altså som et sponsorat til pumpen.  

Derfor en stor tak til Pyrosan og til Dennis

I lørdags var Uffe og jeg indbudt til en sammenkomst i Gelsted genbrugsbutik, sammen med en del andre foreningen fra Gelsted og omegn.

Her fik vores forening overrakt et værdidiplom udstedt til Zonen Gelsted på hele 11.425 ,00 kr.

Også – en stor tak til Genbrugsbutikken.

 

Det har været en god start på året for vores forening.

 

Jeg fortalte til Nytårsparolen, at vi havde valgt at lukke ned for vores aktiviteter i garagen på grund af kulden og de høje elpriser. 

Og vi forventer først at åbne på fuld styrke igen når temperaturen igen tillader det.

Det mente vi så var aktuelt her i torsdags, hvor vi åbnede igen efter den lange pause fra oktober til april.

 

Det er dog alligevel blevet til en del aktiviteter i årets løb.  Et par konfirmationskørsler har sprøjten været lånt ud til samt udstillet ved markeder på Egeskov og Gelsted.

Sprøjten har ligeledes besøgt et plejehjem i Middelfart. Her var det dog specielt de mandlige beboere, der havde den største interesse for køretøjet.

 I oktober var vi igen på Messecenter i Fredericia hvor det endnu engang lykkedes at finde nogle få men nødvendige reservedele til vogn 263.

En fin rød presenning som matcher sprøjten er passet til over slange tromlerne og dækker nu for slangerne under kørsel i dårligt vejr.

Nu da vi har været så heldige at Pyrosan og Genbrugsbutikken har støttet os økonomisk har vi gået med nogle tanker/ ønsker om mulighederne for at udskifte den gamle container til en mere brugbar model som kan rumme et opholdsrum og med plads til vores arveting fra Ib Sevander.

 

Middelfart Kommune har stadig ikke henvendt sig vedr. deres konkrete planer med genbrugspladsen her i Gelsted. Det tager vi foreløbig som gode tegn. Og håber vi stadig får lov at fortsætte med vores aktiviteter her på Holmegården.

Jeg stopper her, og tænker fremad mod lørdag den 17. juni 2023 hvor vi igen skal afholde Zonetræf og Generalforsamling for Zonens Venner, her på Holmegården.

Tak til Zone gruppen for godt samarbejde i året løb.

 

Børge Andersen Formand

 

(Datoen for Generalforsamlingen og Zone Træf er senere blevet flyttet fra lørdag d. 17. juni til søndag d. 18. juni 2023)