Nytåret hos ZONEN GELSTED blev markeret torsdag 1. februar 2018 med taler, brunsviger og portvin. Fra venstre Leif "Fiffer" Hansen, formanden Børge Andersen, Benny Rasmussen med Zone-hunden Gurli, Uffe Christensen, Henrik Martinsen, Torben Hansen og Peter Lorentzen

Nytårsparole Zonen Gelsted den 1. februar 2018

Formanden Børge Andersens nytårstale

På denne tid på året vil det være oplagt at skue tilbage på året der er gået, men også fremad mod 2018 som ligger foran os og det vil jeg prøve at gøre.

I 2017 har sprøjten fået alt vores opmærksomhed. Vores timer i garagen er primært gået med reparationer og lidt montering. Ved årets start var alle antenner ude for at finde et par væsentlige ting til sprøjten, som vi vidste, at vi fik brug for. Her var vi både lidt heldige men også dygtige og fandt et kraftudtag og en marksprøjte. Det var et par væsentlige ting at få fat på. At kraftudtaget så skulle findes i Holland gjorde det ikke mindre interessant, da vi oveni købet fik det leveret til Holmegården af en hel delegation, og med glæde kunne konstatere, at det var det rigtige.

Jeg kan med stolthed nævne, at Gelsted-gruppen i årets løb har løst en del opgaver som både har krævet håndelag og snilde. Af de væsentlige opgaver der er løst kan jeg nævne et nyt speedertræk til karburatoren, et stangtræk til kraftudtaget og et komplet nyt ledningsnet er fremstillet. Benzintanken er repareret og forbedret og en vandtank er under opbygning. Af hjælp ude fra kan nævnes Jens, som har været en uvurderlig hjælp til bl.a. reparation af køleren og diverse andre opgaver. Harndrup Maskinværksted har fremstillet et nyt opruller træk til vinduet. Fælles for disse opgaver er, at de alle har medvirket til at holde vores udgifter nede. Det skal alle have en stor tak for.

Med skiftet til det nye år ser det også ud til vi nu skifter fra de mange reparationsarbejder og over til noget mere interessant, nemlig at samle og montere på sprøjten.

Jeg skal i den forbindelse nok undlade at gøre profetier om tidspunkt for hvor når sprøjten bliver klar til at vises frem, det har jeg ikke haft meget held med. Udover at vi selv har det brændende ønske, har vi lige hørt i ZRVs nytårstale, at de også glæder sig til at se det færdige resultat. Men vi hænger jo i så godt vi kan så der skal nok komme et resultat.

Grundet travlhed har maleren desværre trukket tiden med at få karosseriet færdig. Det står nu hos ham, klar med grundmaling, og mangler bare den sidste røde farve.

Motoren har været slået i gang og den spinder tilsyneladende som vi kunne ønske os det.

Til slut vil jeg gentage at vi kan være stolte over det vi har præsteret i 2017. og håber vi får mange spændende timer i garagen i 2018.

Formand Børge Andersen

22. juni 2017 blev karosseriet til sprøjten kørt til maler
22. juni 2017 blev karosseriet til sprøjten kørt til maler