Mandskabet i Gelsted ved nytårsparolen

Nytårsparole på Holmegården 28. januar 2020

Velkommen til nytårsparole 2020, i Foreningen Zonen Gelsted. Vi kan nu se tilbage på syv års restaureringsarbejde, på den gamle sprøjte.

De første par år gik med at få sprøjten adskilt og repareret. Derefter blev den igen samlet og tilpasset med de nye ændringer. Nu var den så klar til at blive malet, men for at det skulle gøres omhyggeligt og korrekt blev den igen adskilt så hver enkelt del kunne males på alle sider. Først derefter blev den samlet en gang mere, et stort og tidskrævende arbejde ja, men resultatet blev også derefter, synes jeg.

Med det færdige resultat følger nu et nyt kapitel i sprøjtens historie.

Nu skal vi ud og vise den frem, gerne til en begivenhed eller et arrangement, hvor den kan skabe noget opmærksomhed, såsom byfester jubilæer Gelsted marked og Egeskov Marked, kørsel til private mærkedage, for at nævne nogle muligheder.

Vi har fået trykt nogle brochurer som kan deles ud og være med til at skabe noget interesse for foreningen.
Den 10. oktober 2019 havde vi inviteret alle vores sponsorer og samarbejdspartnere til en lille sammenkomst på Holmegården, som en tak for det gode samarbejde vi har haft ind til nu. Vi havde besøg af ca. 30 personer som fik serveret et lettere traktement og mulighed for at se nærmere på sprøjten.

Til slut vil jeg også sige tak til Gelsted-Gruppen for et godt samarbejde i årets løb.

Med håbet om en fortsat interessant fremtid for vores forening og sprøjten, vil jeg foreslå vi tager vores glas og udbringer et trefoldigt hurra ”Zonen Gelsted længe leve hurra-hurra-hurra”

GODT NYTÅR
Børge